Női kézi U20-as vb: „Nem lesz sétagalopp a nyolcaddöntő”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.07. 13:13
A szlovénok elleni nyolcaddöntővel (18.30) folytatja szereplését a magyar válogatott a női kézilabda U20-as világbajnokságon. Hajdu János szövetségi edző nem számít sétagaloppra.  

A mienk magabiztosan győzték le a franciákat a csoportrangadón, élen végezve a hatosban. magabiztosan győzték le a franciákat a csoportrangadón, élen végezve a hatosban.

„Idén nagyobb hangsúlyt fektettünk a védekezésre. Támadásban elképzelhető, hogy vannak nálunk jobb csapatok, de mind a felállt védekezésünk, mind a visszarendeződésünk jól működik eddig – ez jól jelzi a közösség erejét is" – tekintett kicsit vissza Hajdu János a szövetség honlapján.

„A franciák elleni találkozó előtt már tudtuk, hogy milyen eredmény esetén melyik válogatott lesz az ellenfelünk a nyolcaddöntőben, de ezzel nem foglalkoztunk. A szlovénok eléggé indiszponáltak voltak a brazilok ellen, ugyanakkor természetesen nem lesz sétagalopp a kieséses szakasz első találkozója. A szlovénok gyors, klasszikus európai stílusú kézilabdát játszanak, sok betöréssel. Komoly, klasszis átlövőjük talán nincsen, de gyorsaságban fel kell velük vennünk a versenyt, hogy győzhessünk."

NŐI U20-AS KÉZILABDA-VB (HORVÁTORSZÁG)
NYOLCADDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–SZLOVÉNIA 18.30

Dugo Selo, V: Bethmann, Tzaferopulosz (görögök)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik