Női kézi: Hatvan százalékon izzik a csapat - Hajdu János

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.26. 15:46
A támadásban nincs különösebb gond, ám a védekezés még nem az igazi, sok csiszolnivaló van rajta – így foglalhatók össze Hajdu János szövetségi kapitány és a női kézilabda-válogatott játékosainak gyorsértékelései, amelyeket a Brazília elleni, 28–26-ra elveszített szombat délutáni szombathelyi mérkőzés után gyűjtöttünk össze.

Hajdu János szövetségi kapitány: – Még mindig azt mondom, hogy ott tartunk, ahol tartanunk kell, hiszen ennek a válogatottnak ez a második meccse (az idényben). Szerintem a csapat most hatvan százalékon izzik, rengeteg dolgon kell még javítani, rengeteg dolgot nem gyakoroltunk még, ezeket újra át kell gyúrni. Ma is voltak pozitívumok, Zácsik teljesítménye klassz volt, Szucsánszki játéka jó volt. Sajnos ezúttal is gondok voltak a védekezésünkkel, megint huszonnyolc gólt kaptunk, és a kapusteljesítmény is elmaradt a várttól, ezért kaphattunk ki kettő góllal. De nem vagyunk elkeseredve, mindig azt mondom, hogy majd a vébén kell nyerni, tehát megvannak azok a meccsek, amelyeken mindenképpen nyerni kell. Most próbálkozni kell, és megpróbálni összerakni a csapatot. (Még) nincs a válogatott együtt csúcsformában, hála istennek.Hajdu János szövetségi kapitány: – Még mindig azt mondom, hogy ott tartunk, ahol tartanunk kell, hiszen ennek a válogatottnak ez a második meccse (az idényben). Szerintem a csapat most hatvan százalékon izzik, rengeteg dolgon kell még javítani, rengeteg dolgot nem gyakoroltunk még, ezeket újra át kell gyúrni. Ma is voltak pozitívumok, Zácsik teljesítménye klassz volt, Szucsánszki játéka jó volt. Sajnos ezúttal is gondok voltak a védekezésünkkel, megint huszonnyolc gólt kaptunk, és a kapusteljesítmény is elmaradt a várttól, ezért kaphattunk ki kettő góllal. De nem vagyunk elkeseredve, mindig azt mondom, hogy majd a vébén kell nyerni, tehát megvannak azok a meccsek, amelyeken mindenképpen nyerni kell. Most próbálkozni kell, és megpróbálni összerakni a csapatot. (Még) nincs a válogatott együtt csúcsformában, hála istennek.

Szucsánszki Zita: – Mi még nem vagyunk csúcsformában, a brazil válogatott meg végül is a Hypo, ez a tavalyi Hypo, amiben többéves munkája van benne (Németh) Andrásnak, ez látszik is, erősítve egy Amorimmal. Helytálltunk, a támadójátékunk annyira nem volt rossz, de a védekezésünk még nem állt össze. Nem is igazán készültünk, csak magunkkal foglalkozunk, még nincsenek besegítések, nem érezzük egymást, de van időnk. Össze kell szoknunk, a kluboknál máshogy védekeznek, van, ahol váltanak, van, ahol végigviszik a lövőket. De mindenki pozitív, a szövetségi kapitány is, úgyhogy megyünk előre.

Kovacsics Anikó: – Nagyon hajtós meccs volt. A második félidőben többször volt csupán egy gól a különbség, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni, nem sikerült kivédekezni ezeket a szituációkat. Sok ziccer kimaradt, a támadásban mégis voltak biztató jelek.

Kiss Éva: – Sajnos nem sikerült győznünk, de ez a mérkőzés a felkészülés része, ahogy az egész torna. Abban a periódusban, amikor én védtem, több támadást is sikerült kivédekezni, de ez most kevés volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik