Férfi kézilabda: Petar Nenadics a Tvis Holstebróba igazolt

Vágólapra másolva!
2010.08.29. 15:33
Dán lapértesülés szerint az exszegedi Petar Nenadics a dán bajnokságban folytatja pályafutását, a középmezőnybe tartozó Tvis Holstebro csapatában, amely az előző szezonban a nyolcadik helyen végzett.

A most 24 éves Nenadics juniorkorában Európa egyik legtehetségesebb játékosának számított. Pályafutását a Crvena zvezda színeiben kezdte, amellyel három bajnoki címet nyert. 2007-ben a spanyol Algeciras soraiban folytatta, a szezon második felét a Barcelona játékosaként játszotta le.

Térdsérülése miatt hosszú szünetre kényszerült, majd Vladan Matics hívására a Pick Szegedhez igazolt. A Tisza-parti városban két évet töltött, de egy idő után újabb térdsérülésen és műtéten esett át.

A nyáron szabad kezet kapott, és a héten a szerb újságírók által Petar Pan névvel ünnepelt sztár a dán bajnokságban próbálja visszanyerni régi formáját. A dán sajtó nagy figyelmet szentelt Nenadics szerződtetésének, és hangoztatja, hogy a német és a spanyol bajnokság után a Jack & Jones Ligaennek nevezett dán lesz a harmadik legerősebb európai pontvadászat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik