Felkészülési torna: győri siker Újvárosban

SZIRMAI GYÖRGYSZIRMAI GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2005.08.29. 00:19
Címkék
Görbicz Anita négy gólig jutott
Görbicz Anita négy gólig jutott
Görbicz Anita négy gólig jutott
Görbicz Anita négy gólig jutott
Görbicz Anita négy gólig jutott
Görbicz Anita négy gólig jutott
1. KULCSÁR ANITA-KUPA, DUNAÚJVÁROS
Győri Graboplast ETO KC-Buducsnoszt Podgorica (szerb-montenegrói) 28-20 (17-6)
Dunaújváros, 150 néző. V: Pech, Vágvölgyi
GYÔR: HERR - KOVAcICOVÁ 7, Bradenau 1, GÖRBICZ 4, DJOKICS 7, GOGIRLA 6, Vérten 1. Cs: Petróczi (kapus), Mörtel 1, Nagy K. 1, Bódi, Temes, Belső, Bognár, Lazer. Edző: Róth Kálmán
BUDUCSNOSZT. Ld: Damjanac 6, Tanase 4

Egy félidőn át pazar játékot mutatott be a legjobb összeállításában szereplő győri gárda. Az ugyancsak BL-résztvevő podgoricaiak csak szenvedtek a rendkívül látványos és eredményes győri akciók közepette. A szünet után valamelyest csökkent a győriek rendülete, a Buducsnoszt pedig ezt kihasználva valamelyest szépíteni tudott az eredményen.

DUNAFERR NK-PODRAVKA KOPRIVNICA (horvát) 27-26 (12-15)
Dunaújváros, 600 néző. V: Baranyi, Szloska
DUNAFERR: HOFFMANN - Lovász 2, MEHLMANN 11, Balogh, Kindl 2, Ferling 4, Vincze 1. Cs: Sirina (kapus), RADULOVICS 6, Gáspár, Borbás, Bulath 1, Gerstmár, Nagy I. Edző: Kiss Szilárd.
PODRAVKA: Ld: Vresk, Zebic, Pasicnik 5-5

A torna ezüstérméről döntő mérkőzésen jobbára a vendégek vezettek, az első félidő hajrájában már négy góllal is. Fordulás után támadásban és védekezésben egyaránt felgyorsította játékát a hazai együttes, és nagy izgalmak közepette, a félidő közepén átvette a vezetést. Nem sokáig tartott az öröm, mert néhány percen belül újra három góllal elhúztak a horvátok. A jobb szélen játszó Mehlmann Ibolya szenzációs gólakat lőtt akcióból és biztos kézzel értékesítette a büntetőket is, így végül szívósságának köszönhetően győzött a még alakulófélben lévő Dunaferr.
A végeredmény: 1. Győri Graboplast ETO 5, 2. Dunaferr NK 5, 3. Podravka Koprivnica 2, 4. Buducsnoszt Podgorica 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik