Báli hangulat Füreden

F. M., S. JF. M., S. J
Vágólapra másolva!
2005.01.23. 00:04
Címkék
Olaszország ellen fejezi be vasárnap Balatonfüreden Skaliczki László szövetségi kapitány olimpiai negyedik helyezett együttese az Eb-előselejtezők csoportküzdelmeit. A mieink eddig öt győzelmet arattak (kettőt Dabason Ciprus és Fehéroroszország ellen), és már csoportgyőztesként fogadják a hatodik fordulóban vetélytársukat.
"Pénteken éjjel érkeztünk haza Olaszországból, és keretünk szombaton tizennégy tagúra olvadt - mondta a szövetségi kapitány. - Semmi baj sincs, csupán Szente kapus visszatért szegedi klubjába, a győri Tatai pedig lehetőséget kap vasárnap a bizonyításra. Ugyanolyan kézilabda-parádéval szeretnénk szórakoztatni a füredi új csarnokban a közönséget, mint tettük legutóbb Dabason."
"Minden szempontból pozitív volt a mérlege a két dabasi mérkőzésnek - emlékezett a mieink fellépésére Kőszegi Zoltán, a város polgármestere, aki a füredi csatát is érdeklődéssel várja. - Szerény anyagi nyereséggel zártunk, de ami ennél sokkal fontosabb, a telt házas mérkőzések bebizonyították, hogy szükség van erre a csarnokra, a dabasiak igénylik a minőségi sportot, s mi képesek vagyunk nagyszabású események európai szintű megrendezésére. A közeljövőben a női kézilabda felé szeretnénk nyitni, valamint szívesen adnának otthont más versenyeknek is, csatlakoznánk budapesti világ- vagy Európa-bajnokságokhoz".
Az utolsó fordulóban a fehéroroszok aligha kapnak ki otthon Ciprustól, vagyis a mieink mellett ők várhatják az Eb-selejtező sorsolását (Bécs, február 22.).

Tv: a Magyarország-Olaszország mérkőzést ma 18 órakor a Sport1 közvetíti. ---- V ---- A
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik