Jégkorong: Hetényiék perelnek, Chernomaz kivár

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 21:59
Amint arról már beszámoltunk, szexuális zaklatással vádolják az Egyesült Államokban játszó magyar válogatott kapust, Hetényi Zoltánt. Az üggyel kapcsolatban Rich Chernomaz szövetségi kapitány nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

„Hetényi Zoltán ügynökével tudtam beszélni, aki megerősítette, a kapust kiengedték az előzetesből, úton van Orlandóba, onnét pedig, amint tud, utazik Magyarországra – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére Rich Chernomaz szövetségi kapitány. – Az ügynök hozzátette, több amerikai újságot is be fognak perelni, mert valótlan állítások jelentek meg az üggyel kapcsolatban.”

„Felhívtam Hetényi orlandói edzőjét, Drake Berehovskyt is, aki nagyon meglepődött, mert elmondása szerint Zoli eddig jól viselkedett, és mostanság kifejezetten koncentrált a játékra. A magam részéről addig nem véleményezem a történteket, amíg nem ismerem a részleteket. Egyelőre várjuk Zoli hazaérkezését" – fogalmazott a kapitány, aki pénteken tér vissza a magyar válogatotthoz németországi otthonából.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Hetényi mikor érkezik haza. A szövetség (MJSZ) szakmai alelnöke, Kovács Csaba az MTI-nek elmondta, tudomásuk szerint a kapusnak már van repülőjegye Budapestre, és szeretne mielőbb csatlakozni az április 14-én kezdődő, hazai divízió I-es világbajnokságra készülő válogatotthoz. Kovács hangsúlyozta: hisz Hetényi ártatlanságában, és bízik benne, hogy mielőbb megoldódik az ügy.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik