A palánk mellől

Vágólapra másolva!
2004.03.11. 22:38
Címkék
Palkovics Krisztián: – Két gólt is lőttem, mondanom sem kell, mégsem vagyok boldog. A kritikus szituációkban becsúszott egy-két hiba a védekezésünkbe, s rossz volt a helyzetkihasználásunk is.

Ocskay Gábor: – Ilyen a sport. A vezetésünk után kicsit elkényelmesedtünk, és ez megbosszulta magát. Még mindig mi vezetünk kettő egyre, harcolunk tovább a bajnoki címért.

Erdősi Péter: – Élvezetes, változatos mérkőzést sikerült játszanunk, kiváló koncentrálásunknak és óriási akaraterőnknek köszönhetjük, hogy sikerült ilyen kiélezett véghajrában a büntetőkkel legyőznünk a Volánt.

Halmosi Tamás: – Csapatunk kitűnően védekezett, de támadásokban is sikerült meglepnünk a Volánt. Döntőnek bizonyult, hogy a büntetőknél sikerült négy alkalommal is hárítanom a hazai játékosok kísérleteit. Remélem, pénteken, a negyedik mérkőzésen sem vallunk kudarcot.


A mezőny legjobbja: Ladányi Balázs

A bajnoki finálé második összecsapásán a tőle megszokottnál jóval gyengébb teljesítményt nyújtott Ladányi Balázs. A csütörtöki találkozón érezhetően nagyon bizonyítani akart, jó korongokkal tömte a társakat, és az egyenlítő gólja igazi klasszisteljesítmény volt. A büntetőlövéseknél is ő talált be elsőként, a kritikus szituációban sem remegett meg a keze.

3/3. rész
1/3. rész: Az Acélbikák győzelme
2/3. rész: Mestermérleg
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik