Cristiano Ronaldo a portugál válogatott hétfői edzésén (Fotó: AFP)

 

A napokban beszámoltunk arról, hogy a Marca szinte kész tényként tálalta: a Manchester Unitedtől távozó Cristiano Ronaldo az al-Nasszrban folytatja pályafutását, amelyben a világ legjobban fizetett labdarúgója lesz évi 200 millió eurós fizetésével.

Ezzel szemben a Bola úgy tudja, hogy bár az ajánlat valóban megtétetett és azt a világklasszis labdarúgó tanácsadói mélyrehatóan tanulmányozzák, válasz biztosan nem lesz legalább addig, ameddig a portugál válogatott versenyben van a világbajnokságon.

Cristiano Ronaldo kizárólag a válogatottra akar összpontosítani ezekben a napokban – Portugália kedd este mérkőzik meg Svájccal a nyolc közé jutásért –, de a Bola szerint a szabadon igazolható játékos nemcsak emiatt kért türelmet, hanem azért is, mert egyelőre a szaúdinál erősebb bajnokságban szeretne futballozni, és számít európai ajánlatok befutására is.

Az al-Nasszr mindazonáltal reménykedik CR „igen”-jében, és aligha sajnálja a kiszivárgott összegnél is nagyobb befektetést a két és fél évre szóló együttműködésért.