Sajtóhírek szerint Mbappé a negyeddöntőig nem térhet vissza

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 12:45
Sajtóhírek szerint Kylian Mbappé 15 napra kidőlt (Fotó: Getty Images)
Az RTL France értesülései szerint 15 napos kihagyásra kényszerül az osztrák válogatott ellen orrtörést szenvedő francia csatár, Kylian Mbappé.

Mint ismert, a Paris Saint-Germaint elhagyó, az Eb után a Real Madridhoz csatlakozó Mbappé az Ausztria elleni csoportmérkőzésen a Kevin Dansóval történt ütközés után orrtörést szenvedett. A Francia Labdarúgó-szövetség első jelentései szerint a támadó sérülése nem igényelt műtétet, de azt még nem tudták megmondani, mennyit kell kihagynia, csak azt, hogy maszkban újra játszhat a szükséges lábadozási idő letelte után.

Az RTL France viszont arról számolt be a mérkőzés másnapján, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány hosszabb ideig, egészen pontosan 15 napig nem számíthat legjobbjára, aki ebben az esetben csak a negyeddöntőben léphetne pályára, s kihagyná a Hollandia elleni pénteki rangadót, a lengyelek elleni csoportzárót és a nyolcaddöntőt is.

„Láttam a masszázsasztalon fekve. Nem egy karcolás. A francia csapat mindig erősebb Kyliannal, de ha a dolgok nem úgy alakulnak, nélküle is küzdeni fogunk” – idézte Didier Deschamps szövetségi kapitányt a lap.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik