Danso üzent a francia szurkolóknak: sajnálja, hogy csatájukban Mbappé az orrát törte

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 09:49
Ez volt Kylian Mbappé és Kevin Danso sérüléssel végződő „találkozója” (Fotó: Getty Images)
Kevin Danso sajnálkozását fejezte ki, amiért Kylian Mbappé megsérült a hétfő esti Európa-bajnoki párharcukban, és mielőbbi felgyógyulást kívánt az orrát törő francia labdarúgónak.

Kevin Danso kétnyelvű X-posztban tért vissza a hétfő esti Franciaország–Ausztria (1–0) mérkőzésre: a német nyelvű részben megköszönte a fergeteges biztatást az osztrák drukkereknek, és a balszerencsés vereség ellenére kifejezte büszkeségét Eb-debütálása alkalmából, amelyre a számára hazai terepnek számító düsseldorfi stadionban került sor (egy idényt játszott annak idején a helyi Fortunában).

A francia nyelvű rész értelemszerűen Kylian Mbappéról szólt:

„A francia szurkolóknak: nagyon sajnálom, hogy Kylian Mbappé megsérült a párharcunkban. Teljes gyógyulást kívánok neki, és remélem, gyorsan visszatérhet a pályára.”

A közelmúltban Dansónak többször volt alkalma Mbappé ellen futballozni, hiszen 2021 óta a francia élvonalbeli Lens játékosa.

Mint beszámoltunk róla, a hétfői mérkőzés hajrájában Danso akaratlanul orrcsonttörést okozott Mbappénak, akit egyelőre nem kell megoperálni, maszkkal visszatérhet a pályára – a kérdés az, hogy ez már a pénteki, Hollandia elleni csoportmeccsen megtörténhet-e.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik