Ebben is csoportelsők vagyunk: a nemzeti ételek alapján rangsorolták az Eb kvartettjeit

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 18:38

 

Az A-csoportban a magyar gulyás előzi a svájci rösztit, a skót haggist és sauerbraten névre hallgató német pácolt marhasültet (igaz, más húsokból is el szokták készíteni). További csoportelsők az olasz bolognai ragu, a szerb pljeskavica, az osztrák bécsiszelet, a szlovák juhtúrós galuska, illetve a grúz hacsapuri.

 

Legfrissebb hírek

C. Ronaldo pocsék lövőformában – szombaton egy mutatóban jobbak voltunk a portugáloknál

Magyar válogatott
15 perce

Orbán Viktor az unokájával együtt szurkolt a magyar válogatottnak – fotó, videó

Magyar válogatott
4 órája

Lukács Dániel és Gruber Zsombor: két út – de közös diadal!

Magyar válogatott
6 órája

Tóth Balázs ismét bizonyította, lehet rá számítani

Magyar válogatott
8 órája

Sikerült! – Cselőtei Márk publicisztikája

Magyar válogatott
15 órája

Nem keserű a kenyér – Thury Gábor jegyzete

Magyar válogatott
15 órája

Olvasóinknál Tóth Balázs lett a mieink legjobbja Örményország ellen

Magyar válogatott
22 órája

Szerb játékvezetők a magyar válogatott portugáliai selejtezőjén

Magyar válogatott
Tegnap, 10:24
Ezek is érdekelhetik