A románok nem elégednének meg a döntetlennel Szlovákia ellen

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.26. 11:54

A győzelem csoportelsőséget hozhat, a vereség kiesést, a román válogatott játékosai ugyanakkor állítják, nem elégednek meg a döntetlennel.

Ikszre játszanak? Miközben a román labdarúgás minden fontos szereplője igyekszik cáfolni, hogy a válogatott „stratégiai mérkőzésre” készül szerdán Szlovákia ellen, a fél ország megtette már a döntetlent a fogadóirodákban. Az E-csoportban mind a négy csapat 3-3 ponttal vág neki az utolsó fordulónak, és a legjobb gólkülönbség miatt Románia számára egyetlen kedvezőtlen kimenetel létezik: ha kikap Szlovákiától és Ukrajna legyőzi Belgiumot. Döntetlent játszva másodiknál rosszabb már nem lehet Edward Iordanescu szövetségi kapitány csapata, és Szlovákiát is továbbviszi a harmadik helyen, de a nyilatkozatok szintjén a játékosok fejében kizárólag a győzelem forog.

 „Nem a döntetlen gondolatával lépünk pályára. Nem akarok másféle számításokat, a saját játékunkat kell játszanunk és győzelemért mennünk!” – mondta játékosainak a román edző a Gazeta Sporturilor sportportál szerint.

Ukrajna ellen Razvan Marin (sárgában) bombagólt lőtt, Szlovákia ellen viszont a 0–0 is jó Romániának (Fotó: Imago Images)

A MÉRKŐZÉS ELŐZETESÉT ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik