A románok ellen kétszer is hibázó Andrij Lunyin elnézést kért csapattársaitól

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 07:48
Romania v Ukraine: Group E - UEFA EURO 2024
Lunyin hibájából két gólt is kaptak az ukránok a románok ellen (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Románia meglepetésre 3–0-ra legyőzte Ukrajnát a labdarúgó Európa-bajnokság hétfői játéknapján. A románok két gólja is Andrij Lunyin lelkén szárad, így a Real Madrid kapusának volt miért bocsánatot kérnie a találkozó után.

Az ukránok kapusa ezt meg is tette a lefújást követően – ezt maga Andrij Lunyin árulta el a találkozót követően a sajtó munkatársainkat: „Az én első hibám változtatta meg a meccs képét – ismerte el a Real Madriddal idén bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyerő kapus. – Már bocsánatot kértem a csapattársaimtól, a következő meccsen újabb lépést kell tennünk. Ha egy kapus hibázik, abból gyakorlatilag gól van.”

Lunyin azt is elmondta, hogy csapattársai nagy erőfeszítéseket tettek a találkozón, bár ez a végeredményen nem igazán látszódott meg: „Nagy erőfeszítéseket tettek, sokat dolgoztak, és az én hibám miatt lett komplikáltabb a helyzet” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a hátralévő két csoportmeccsen tovább fognak küzdeni a szurkolóikért, és azokért a katonákért, akik az országukat védik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik