Juve: C. Ronaldo elárulta, melyik a kedvenc gólja és trófeája

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.02. 17:15
null
Cristiano Ronaldo gólöröme a Juventus ellen (Fotó: AFP)
A Juventus labdarúgócsapatában szereplő portugál világklasszis, Cristiano Ronaldo elárulta, melyik a kedvenc gólja és trófeája – írja a Goal.

Cristiano Ronaldo karrierje során már 777 gólt szerzett, így nem lehetett számára könnyű kiválasztani, melyik a legkedvesebb találata. Végül azonban csak elárulta, melyik gólját nézi vissza a legszívesebben.

„Kicsit szerencsétlen ez a szituáció, de ha őszinte vagyok, a Juventus ellen szerzett ollózós gólom a kedvencem, amit jó barátom, Gianluigi Buffon ellen lőttem. Azt hiszem, ez a legszebb gólom, amit karrierem során valaha szereztem” – mondta Cristiano Ronaldo.

A portugál klasszis még a 2017–2018-as Bajnokok Ligája-idényben ollózott káprázatos gólt a Juventus ellen a Real Madrid színeiben.

CRISTIANO RONALDO GÓLJA A JUVENTUS ELLEN

A legszebb gólja mellett a kedvenc trófeájáról is beszélt CR, aki pályafutása alatt összesen 32 kupát nyert a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal és a Juventusszal, ráadásul ötször elhódította az Aranylabdát is.

Klubszinten szinte mindent megnyert amit csak lehetett, a 36 éves csatárnak mégis a Portugáliával elért 2016-os Eb-siker jelenti a legtöbbet a mai napig.

Ronaldo azon a tornán három nagyon fontos gólt szerzett, ám a franciák elleni döntőben sérülés miatt le kellett cserélni.

„Jól indult a 2016-os Eb-döntő, de hamar szomorú lettem a sérülésem miatt. A meccs végére azonban már örömömben sírtam! Valószínűleg ez karrierem legfontosabb kupája” – mondta a portugál zseni.

„Nagyon érzelemdús volt az a finálé. Hihetetlen lenne újra megnyerni, és természetesen ez is a célunk” – tette hozzá Cristiano Ronaldo.

JÚNIUS 4., PÉNTEK

EB 2020, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

19.30:
Spanyolország–Portugália (Tv: Sport2)

PORTUGÁLIA – VÉGLEGES KERET (26 fő)
KAPUSOK:
Anthony Lopes (Olympique Lyon – Franciaország), Rui Patrício (Wolverhampton Wanderers – Anglia), Rui Silva (Granada – Spanyolország)
VÉDŐK:Joao Cancelo (Manchester City – Anglia), Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers – Anglia), José Fonte (Lille – Franciaország),Pepe (Porto),Rúben Dias (Manchester City – Anglia),Nuno Mendes (Sporting CP),Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund – Németország)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:Danilo Pereira (PSG – Franciaország), Joao Palhinha (Sporting CP), Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers – Anglia), Bruno Fernandes (Manchester United – Anglia),Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers – Anglia), Renato Sanches (Lille – Franciaország), Sérgio Oliveira (Porto), William Carvalho (Real Betis – Spanyolország)
TÁMADÓK:Pedro Goncalves (Sporting CP),André Silva (Eintracht Frankfurt – Németország),Bernardo Silva (Manchester City – Anglia),Cristiano Ronaldo (Juventus – Olaszország),Diogo Jota (Liverpool – Anglia), Goncalo Guedes (Valencia – Spanyolország),Joao Félix (Atlético Madrid – Spanyolország), Rafa Silva (Benfica)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Fernando Santos


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik