Eb 2020: Ronaldo 15 éve még kólareklámban szerepelt – videó!

Vágólapra másolva!
2021.06.17. 09:42
null
Cristiano Ronaldo két gólt szerzett a magyarok ellen (Fotó: Szabó Miklós)
A 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság idején készült felvételből kiderül, Cristiano Ronaldónak akkoriban nem volt ellenére, hogy a Coca-Cola szponzorációjában szerepeljen.

Cristiano Ronaldo épp leült a portugálok hétfői sajtótájékoztatóján a magyar válogatott ellen 3–0-ra megnyert keddi mérkőzés előtt az asztalhoz, amikor észrevette, hogy két kólásüveg van előtte. Mivel ő nem iszik ilyesmit, távolabb rakta az italokat, majd magához vett egy vizesflakont, és kijelentette, hogy „Igyatok inkább vizet!”.


A The Guardian beszámolója alapján a világsztár cselekedete után a Coca-Cola meglehetősen rosszul járt, hiszen részvényei 1,6 százalékot estek, így a vállalat piaci értéke 4 milliárd dollárt zuhant. Ráadásul Ronaldo úgy tűnik, lavinát indított: a Németország elleni győztes meccs (1–0) legjobbja, a francia Paul Pogba levette az asztalról az elé tett sört.

Sőt az olasz válogatott szerdai győzelmét követően, a meccs emberének választott Manuel Locatelli is hasonló tettet hajtott végre:

Mindeközben rég nem látott felvétel került elő Cristiano Ronaldóról: a 2006-os németországi világbajnokság idején épp a japán Coca-Cola reklámjában szerepelt. Íme, a felvétel:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik