El: ezekkel a képekkel hangol egy szerb lap a Cz budapesti mérkőzésére

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.10.13. 16:42
null
Fotó: <a href="https://hotsport.rs/2022/10/13/zvezda-nema-pravo-na-kiks-crveno-beli-pobedom-vracaju-sebe-u-zivot-veliki-ispit-milosa-milojevica/">HotSport</a>
A szerb Hotsports cikke szerint egy győzelemmel tovább reménykedhet a továbbjutásban a Crvena zvezda, amelynek éppen azért van most nehéz dolga, mert fölényes sikert aratott legutóbb a Ferencváros ellen.

„A piros-fehérek egy győzelemmel újra életre kelthetik a reményeiket – Milos Milojevics nagy próbája!” – vezeti fel a szerb hotsport.rs a Crvena zvezda budapesti mérkőzését.

„Nem könnyű valakit négy-egyre legyőzni, és hét nappal később megismételni ezt. A Crvena zvezda pontosan ilyen helyzetben van. Nyilvánvaló, hogy a Ferencváros nagyon motivált lesz, hogy visszavágjon a piros-fehéreknek, akik könnyedén megverték őket a Marakanában” – írja cikkében Andrej Zsepacskics.

Aki szerint a Cz vezetőedzője, Milos Milojevics óvatosan nyilatkozott a visszavágó előtt, és nem terítette ki a lapjait, mert tudja, hogy egy vereség gyakorlatilag a minimálisra csökkentené a csapat esélyeit a továbbjutásra.

Fotó: HotSport
Fotó: HotSport


„Milojevics megmutatta, hogy jól fel tudja készíteni a csapatot a hazai mérkőzésekre – a Monaco ugyan nyert ott ellene, de az a benyomásom, hogy a Zvezdának azon a meccsen sem volt szerencséje” – véli a szakíró, aki szerint a szerb csapat a csoport messze legrosszabb meccsét játszotta a Trabzonsporhoz látogatva.

„Itt az ideje, hogy a Zvezda a másik arcát mutassa meg vendégként pályára lépve” – írja a lap, amelynek értesülései szerint ezernél is több szerb szurkoló lesz jelen a Groupama Arénában, hogy egy picit „felidézzék a Marakana hangulatát”.

Fotó: HotSport
Fotó: HotSport

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ
H-CSOPORT

21.00 Ferencváros–Crvena zvezda (szerb) – élőben az NSO-n!

A csoport másik mérkőzésén
21.00 Trabzonspor (török)–Monaco (francia)
– élőben az NSO-n!

A H-CSOPORT EREDMÉNYEI
1. FORDULÓ

Crvena zvezda (szerb)–Monaco (francia) 0–1
Ferencváros–Trabzonspor (török) 3–2

2. FORDULÓ
Trabzonspor (török)–Crvena zvezda (szerb) 2–1
Monaco (francia)–Ferencváros 0–1

3. FORDULÓ
Crvena zvezda (szerb)–Ferencváros 4–1 (G. Kanga 27., 60. – az elsőt 11-esből, Sz. Mitrovics 35., Katai 51., ill. Zachariassen 71.)
Monaco (francia)–Trabzonspor (török) 3–1 (Ben Yedder 14., 45+2. – a másodikat 11-esből, Disasi 55., ill. Bakaszetasz 72.)

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Monaco
3 2 1 4–2 +2
6
2. FERENCVÁROS
3 2 1 5–6
–1
6
3. Crvena Zvezda
3 1 2 5–4 +1 3
4. Trabzonspor 3 1 2 5–7 –2 3

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik