El: a Senica edzője szerint előny, hogy nemrég jártak az MTK-nál

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.07.04. 20:56
null
Garami József (balra) nem bánja, hogy a Senicával találkoznak (Fotó: Németh Ferenc)
Az MTK és a szlovák Senica holnap esti Európa-liga-selejtezős párharca előtti sajtótájékoztatón Garami József, a magyar csapat szakmai igazgatója és a vendégeket irányító Zdenek Psotka is úgy vélekedett, egyenlő eséllyel pályázik a két együttes a továbbjutásra.

„A felkészülési időszakban találkozott egymással a két csapat – mondta Garami József, az MTK szakmai igazgatója az első mérkőzést felvezető szerdai sajtótájékoztatón. – Elleneztem a meccset, mert éreztem, hogy a Senicát kapjuk majd riválisnak. De végül is örülök, hogy találkoztunk, mert így saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, hogy milyen csapattal állunk szemben, illetve az összecsapás felvételét kielemezve várhatjuk a párharcot."

Úgy vélekedett, hogy a Senica erényei közé a nagyszerű csapatjáték tartozik, az egész gárda együtt mozog támadásban és védekezésben is, továbbá szerinte a szlovák együttesnek nagyon erős a középpályája.

Kollégája, a cseh Zdenek Psotka arról beszélt, nagy előny számukra, hogy a 3–2-re megnyert felkészülési meccsen megismerték a stadiont, a közeget és az ellenfelet is, ugyanakkor jelezte, ezúttal más jellegű találkozóra számít.

Kanta József, az MTK futballistája kiegyenlített párharcot vár, s úgy gondolja, mindkét csapat támadó, sok passzra épülő futballt játszik. Hozzátette: jól felkészültek a riválisból, s bár tisztelik a Senicát, megvannak a fegyvereik ahhoz, hogy továbbjussanak.

A két edző egyetértett abban, hogy a két csapatnak egyenlő esélye van a továbbjutásra.

A holnap 20.15 órakor kezdődő találkozóról (tv: m2) élő, szöveges tudósítással jelentkezünk a Nemzeti Sport Online-on.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik