Videoton: Juhász edz és utazik, Feczesin és Rudolf itthon marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 10:19
Juhász Roland kedden edzésbe állt a Videotonnál, amely szerda délelőtt elutazott Poznanba, a csütörtöki Európa-liga-selejtező helyszínére. A keretben szerepel a válogatott védő is, Feczesin Róbert viszont itthon maradt.

Feczesin vírusos betegséggel küszködik, ezért nem utazott el Lengyelországba, s a vidi.hu beszámolója szerint kimaradt a keretből Rudolf Gergely is. Arról, hogy ki irányítja a csapatot a kispadról, nem adott tájékoztatást a székesfehérvári klub. Mint beszámoltunk róla, hétfőtől Pető Tamás tartja az edzéseket, Bernard Casonival tárgyalnak szerződése felbontásáról.vidi.hu beszámolója szerint kimaradt a keretből Rudolf Gergely is. Arról, hogy ki irányítja a csapatot a kispadról, nem adott tájékoztatást a székesfehérvári klub. Mint beszámoltunk róla, hétfőtől Pető Tamás tartja az edzéseket, Bernard Casonival tárgyalnak szerződése felbontásáról.

A csapat szerda este 19 órakor edz Poznanban, ahol csütörtökön 21 órától játszik a playoff első mérkőzésén.

A Vidi utazó kerete: Braniszlav Danilovics, Gábor Péter, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Fejes András, Gyurcsó Ádám, Mirko Ivanovszki, Juhász Roland, Kovács István, Lang Ádám, Pátkai Máté, Sejben Viktor, Koltai Tamás, Simon Ádám, Alhassane Soumah, Paulo Vinícius, Dinko Trebotic, Filipe Oliveira

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik