El: majdnem a bokáját törték, nem játszhat a Vidi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 14:37
Nem játszhat a Videoton elleni El-párharcban a Lech Poznan labdarúgócsapatának gólerős szerb származású svájci irányítója, Darko Jevtic, akire sérülés miatt egy hónapos kihagyás vár.

Jevtic a Korona Kielce elleni bajnokin sérült meg, az első félidő közepén Piotr Malarczyk csúszott rá igen alattomosan a bokájára. Jevtic az ápolás után visszatért ugyan, ám röviddel később cserét kért. A bokaszalagjai nem szakadtak el, de megnyúltak és zúzódást is szenvedett. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy már éppen elindította a mozdulatot, amikor érkezett az ellenfél játékosa. Amennyiben ugyanis pont támaszkodott volna, akkor alighanem fél évet kellett volna kihagynia bokatörés miatt. Így viszont „csak” egy hónapot. Jevtic az előző idényben 29 bajnokin hétszer volt eredményes.

A poznani együttesben három magyar légiós futballozik. Mint arról beszámoltunk: a Lech a szintén középpályás Holman Dávid duplájával búcsúztatta az Olimpia Grudziadzot a Lengyel Kupában. Lovrencsics Gergő a 62. perctől csereként szállt be, Kádár Tamás a kispadról nézte végig a találkozót.

Az El-párharc első felvonására augusztus 20-án Poznanban, a fehérvári visszavágóra egy héttel később kerül sor. A győztes bejut az El csoportkörébe. A Videotonhoz hasonlóan a Lech is a BL-selejtező előző köréből esett ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik