DVSC: öt játékos sérült meg a Strömsgodset ellen

Vágólapra másolva!
2013.07.19. 11:57
A DVSC-Teva hivatalos honlapján adott jelentést a norvég Strömsgodset elleni tegnapi idegenbeli El-selejtezőn (2–2) megsérült játékosai állapotáról.

„Áldozatokkal járt a Drammenben rendezett Strömsgodset elleni Európa-liga-selejtező. Joël Damahou már az 5. percen megsérült, amikor Kovács Péter rácsúszott a lábára, holott a labda már nem is volt a közelben. Az elefántcsontparti játékos ápolás után ugyan visszatért a pályára, de nem bírta sokáig, le kellett cserélni. A térdszalagja sérült meg, de hogy mennyire súlyosan, az a pénteki vizsgálatok során derül ki” – olvasható a dvsc.hu-n. A légióssal kapcsolatban Róka Géza, a hajdúságiak klubigazgatója tegnap az m1-nek adott telefoninterjúban elmondta, az első gyanú szerint keresztszalag-szakadást szenvedett. A légióssal kapcsolatban Róka Géza, a hajdúságiak klubigazgatója tegnap az m1-nek adott telefoninterjúban elmondta, az első gyanú szerint keresztszalag-szakadást szenvedett.

Szintén nem tudta végigjátszani a DVSC-Teva norvégiai mérkőzését Szakály Péter, illetve a meccs után erősen bicegve, bekötött vádlival sétált Zsidai László és Igor Morozov, de Czvitkovics Péter is kapott egy rúgást a lábára – adott helyzetjelentést a sérültekről a hajdúságiak hivatalos honlapja.

Az egyébként már biztos, hogy Bódi Ádám nem léphet pályára a jövő heti visszavágón eltiltás miatt, hiszen őt a csütörtöki találkozón kiállították.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik