Diego csodagólja is kevés volt a Werder Bremen továbbjutásához

Vágólapra másolva!
2008.03.13. 22:31
A német Werder Bremen a skót Rangerst fogadta kétgólos hátrányból. A találkozó sokáig gól nélküli döntetlenre állt, és bár Diego az 58. percben betalált, a továbbjutáshoz ez is kevés volt a hazaiak számára.
Diego hatalmas gólt lőtt, de csapata így is kiesett az UEFA-kupából
Diego hatalmas gólt lőtt, de csapata így is kiesett az UEFA-kupából
Diego hatalmas gólt lőtt, de csapata így is kiesett az UEFA-kupából
Diego hatalmas gólt lőtt, de csapata így is kiesett az UEFA-kupából


Az első mérkőzésen Daniel Cousin és Steven Davis góljával 2–0 arányban nyert a Rangers, így a visszavágó nagyon izgalmasnak ígérkezett.

A Bundesligában jelenleg második helyen álló németek nagyon kényelmesen kezdték a mérkőzést. Az 58. percig 0-0 állt az eredményjelzőn, ekkor viszont érkezett a brazil Diego, és egy csodaszép góllal megszerezte a vezetést.

A brazil középpályás egy bal oldali beadást követően kapott labdát a tizenhatos vonalánál, a kapuval szemben, és előbb jobb lábbal átemelte a játékszert két védő között, majd ballal kilőtte a hosszú alsó sarkot.

Ezt követően a Werder kapuja elé szögezte a vendégeket, akik teljesen feladták a támadások lehetőségét. A hazaiak fölényét jól mutatja a 18-2-es szögletarány is, de ennek ellenére igazán nagy gólszerzési lehetőséget sokáig nem tudtak kialakítani Rosenbergék.

A 85. percben Boubacar Sanogo hagyta ki a meccs legnagyobb legnagyobb helyzetét, az afrikai légiós rosszul eltalált lövését négy méterről tolta kapufára a Rangers kapusa, Allan McGregor.

A Werder Bremen 1–0-ra megnyerte a mérkőzést, de 2–1-es összesítéssel a Rangers jutott az UEFA-kupa legjobb nyolc csapata közé.

A másik csütörtöki mérkőzésen a Sporting szintén 1-0-ás győzelmet aratott, és 2-1-es összesítéssel továbbjutott a Boltonnal szemben.

UEFA-KUPA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK
Werder Bremen (német)–Rangers (skót) 1–0 (Diego 58.)
Továbbjutott: a Rangers, 2–1-es összesítéssel
Sporting (portugál)–Bolton (angol) 1–0 (Bruno Pereirinha 85.)
Továbbjutott: a Sporting, 2–1-es összesítéssel


NÉZZE MEG DIEGO CSODASZÉP GÓLJÁT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik