Videó: borult a palack, kiakadt a sznúkerbajnok az újoncra

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 11:32
A sznúker-világbajnokság újonca, Decsavat Pumjang az első fordulóban 10:9-re legyőzte, s ezzel kiejtette a világranglistán ötödik Stephen Maguire-t. A 34 éves thaiföldi sznúkeres furcsa viselkedésével – játék közben felborította vizespalackját – kissé felidegesítette Maguire-t. A találkozót követően a sznúkerbajnok elmondta: Pumjang őrült dolgokat művelt, s az biztos, hogy nincs ki mind a négy kereke. Íme!

A második fordulóban a móka megmaradt, a játék viszont nem ment olyan jól Pumjangnak, aki Michael White ellen az egyik fél 13. megnyert frémjéig tartó mérkőzés első szakaszában 7:1-es hátrányba került. A negyedik frémet például úgy nyerte meg White, hogy a thaiföldi kétszer egymás után elvétette a piros golyót, amelyet a biztonsági játék során csak éppen hogy el akart találni. A játékvezető figyelmeztette, hogy a sok látható piros közül másikat célozzon meg, de Pumjang újabb hibát vétett a kicentizésnél, és a szabályoknak megfelelően elbukta a frémet.

A meccs vezetésére kijelölt Michaela Tabb számára ez már sok volt, az este utolsó frémjében ő maga is hibázott, a lelökött fekete golyó helyett az asztalon lévő fehéret tette a „helyére."

MAGUIRE EGYIK KIAKADÁSA

BORULT A PALACK

TABB HIBÁJA A WHITE ELLENI MECCSEN


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik