UFC: Adesanya második menetes kiütéssel vágott vissza Pereirának

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.09. 08:54
null
Israel Adesanya visszavágott Alex Pereirának (Fotó: Getty Images)
Israel Adesanya a második menetben kiütötte Alex Pereirát és ismét a középsúly bajnoka lett a legrangosabb ketrecharc-szervezet, a UFC 287-es gáláján.

A nigériai Israel Adesanya pályafutásuk korábbi szakaszában kick-boxban kétszer is vereséget szenvedett a brazil Alex Pereirától, a kevert harcművészetekben (MMA) pedig épp Pereira vette el a nigériai középsúlyú bajnoki övét.

A visszavágón Adesanya nagy nyomást helyezett ellenfelére és a kiegyenlített első menet után a másodikban egy kiváló jobbkezes ütéssel padlóra küldte ellenfelét, s kiütéses győzelemmel szerezte vissza bajnoki övét.



A leggyorsabb kiütéses győzelemmel rendelkező Jorge Masvidal sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a félnehézsúlyúak között a miami gálán, egyhangú pontozással kikapott Gilbert Burnstől, míg a könnyűsúlyúaknál Rob Font első menetest technikai K.O.-val verte megAdrian Yanezt.

A főkártya negyedik meccsén a félnehézsúlyúak között Kevin Holland a harmadik menetben ütötte ki az argentinSantiago Ponzinibbiót. Első vereségét szenvedte el a 18 éves mexikói Raul Rosas Jr., aki egyhangú pontozással kapott ki Christian Rodrigueztől a könnyűsúlyúak között.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik