MMA: a „Notorious” Hollywoodba is betör – McGregor filmszerepet kapott

Vágólapra másolva!
2022.08.03. 19:25
null
McGregor felcsapott filmsztárnak (Fotó: AFP)
Conor McGregor, az ír MMA-harcos a színészkedéstől sem riad vissza: a „Notorious” megkapta élete első filmszerepét, a híres Jake Gyllenhaallal forgat majd együtt.

 

Conor McGregor az 1980-as években játszódó, Road House című akciófilmben kapott szerepet. A film az Amazon Prime Video streamingoldalon lesz megtekinthető.

A film középpontjában egy korábbi MMA-harcos áll, akit Jake Gyllenhaal játszik majd – a Deadline szerint a történet elején a főhős egy floridai bárban vállal állást kidobóként.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az ír világklasszis milyen karaktert alakít, illetve mekkora szerepe lesz egyáltalán a cselekményben.

Az Amazon Studios a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy McGregor is benne lesz a filmben, a UFC sztárja pedig egy kacsintós emojival osztotta meg a posztot. A forgatások egyébként már augusztusban elkezdődnek a Dominikai Köztársaságban.


McGregor legfőbb célja állítólag az, hogy újra harcolhasson UFC-gálán – legutóbb tavaly júliusban láthattuk, akkor Dustin Poirier TKO-val diadalmaskodott ellene.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik