Az első kettőhöz hasonlóan a golfozók idei harmadik Major-versenyét, a június 18. és 21. közötti US Opent is elhalasztották. A viadalt helyi sajtóhírek szerint még a nyáron szeretnék megrendezni és nincs tervben, hogy változna a helyszín. A US Opennek minden évben más pálya ad otthont, a 2020-as tornának a New York állambeli Mamaroneckben található Winged Foot golfklub a házigazdája.

Az áprilisra kiírt US Masterst és a májusban esedékes PGA Championshipset már korábban elhalasztották.

A járvány miatt leállított észak-amerikai kosárlabdaliga, az NBA vezetősége úgy döntött, hogy vezető beosztású, a legjobban fizetett mintegy száz alkalmazottjának fizetését 20 százalékkal csökkenti, amíg a bajnokság áll.

Az NBA ezzel követi a jégkorongliga (NHL) és a NASCAR autóssorozat példáját, melyek már korábban jelezték a bércsökkentéseket.

Noha bő egy héttel ezelőtt az olasz sportminiszter úgy nyilatkozott, ha a koronavírus-járványban kedvezően alakul a helyzet, akkor május 3-án folytatódhat az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, Vincenzo Spadafora szerint most már erre gyakorlatilag semmi esély sincs.

A tárcavezető pénteken azt mondta, a folytatásról az Olasz Labdarúgó-szövetség illetékesei döntenek majd. Az is elképzelhető, hogy lezárják az idényt, de a késő nyári befejezés is ott van a lehetséges forgatókönyvek között.
    
A Real Madrid felajánlotta otthonát a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez. A spanyol futballklub honlapján jelentette be, hogy a Santiago Bernabéu Stadionban különböző cégek, vállalkozások és sportszervezetek által felajánlott adományokat fognak tárolni. Az orvosi felszereléseket és egyéb támogatásokat az egészségügyi hatóságok iránymutatásával a szükségeknek megfelelően osztják majd szét.
   
A Nemzetközi Sportlövő Szövetség (ISSF) pénteken jelentette be, hogy a májusra Chateauroux-ba tervezett olimpiai kvalifikációs koronglövő Európa-bajokságot és a plzeni európai olimpiai kvalifikációs puska, pisztoly viadalt is törli.
   
Az atlétikai Gyémánt Liga szervezői azt követően, hogy a sorozat első három viadalát – Dohában és két kínai helyszínen – már elhalasztották, újabb három verseny időpontját tolták el: Stockholm május 24-én, Nápoly május 28-án és Rabat május 31-én lett volna házigazda.