Sznúker: taxis segítette ki a bajból a világbajnokverőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.04. 18:15
Kisebb gondja akadt David Morrisnak, miután legyőzte a világbajnok Mark Selbyt a sznúker Egyesült Királyság bajnokságán. Az ír játékos nem foglalt szállást a mérkőzése utáni estére, s miután Yorkban egyetlen szállodában sem talált üres szobát, nem tudta, hogy hol hajtsa álomra a fejét.

Talán a 26 éves David Morris sem gondolta volna, hogy egy taxis oldja meg a problémáját. A sofőr, aki a yorkpress.co.uk beszámolója szerint nem akarta megnevezni magát, felajánlotta, hogy hazaviszi magához, és odaadja egyik üres szobáját. Morris nagyon hálás volt, és elfogadta segítséget.

„Sehol sem találtam szállást – emlékezett vissza Morris. – A legközelebbi hely 13 vagy 14 mérföldre volt, és 200 fontba került egy éjszakára. Nem akartam ennyit fizetni, ezért megkértem egy taxist, hogy vigyen el néhány helyre, amelyekről szóbeszéd útján hallottunk. Mivel ez nem vezetett eredményre, a taxis felajánlotta, hogy ha semmit sem találok, akkor hívjam fel, és akkor boldogan elszállásol magánál. Végül ez történt."

„Nagyszerű házigazda volt, még reggelit is készített. Otthonos volt a légkör, boldog pillanatokat töltöttem ott."

David Morris csütörtök este Stephen Maguire-rel mérkőzik a nyolcaddöntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik