A legösszetartóbb szurkolótábort keressük a Facebookon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.03. 11:18
null
A Nemzeti Sport keresi a legösszetartóbb szurkolótábort
Magyarország legösszetartóbb szurkolótáborát keressük – és hamarosan meg is találjuk, hiszen már csak a lelkes drukkerek kattintásait várja a Nemzeti Sport Facebook oldalán meghirdetett játék. 20 csapat, 20 szurkolótábor – de vajon melyik a legaktívabb?

Ami garantálható: sajgó ujj és reménykedés.

Ami lehetséges: elismerés, büszkeség, dagadó mellkas és öt darab féléves Nemzeti Sport-előfizetés. Hogy ez hogyan lehetséges?

Nem kell mást tenni, csak részt venni a Nemzeti Sport Online Facebook oldalán elindított

„Magyarország legösszetartóbb szurkolótábora” néven futó játékban.

Válaszd ki a csapatod, kattints, kattints, és még többet kattints – mert ez a lényeg! Ugyanis nem az az együttes nyer, amelyet a legtöbben választottak, hanem az, amelynek drukkerei a legtöbbször kattintottak kedvenc csapatukra.

A hétvégén kialakult az előzetes szavazások után a Top 20, a mezőnyt élvonalbeli futballcsapatok, mint a Budapest Honvéd, a DVSC-Teva, a Diósgyőri VTK, a Győri ETO, a Ferencváros, az Újpest vagy épp a Videoton, kézi- (a férfiaktól a Pick Szeged, az MKB Veszprém, női vonalon pedig a Győri Audi ETO KC), hoki- és kosárlabdacsapatok színesítik.

Kíváncsiak voltunk, NB I-es futballistáink milyen eredményt várnak, szerintük melyik szurkolótábor nyeri el a címet – nem meglepő, hogy mindegyikük a sajátjaira szavazott.

„Biztos vagyok benne, hogy a Diósgyőr-szimpatizánsok – már csak a presztízs miatt is – arra törekednek majd, hogy az első helyen végezzenek a játékban – mondta Tisza Tibor, a DVTK 28 esztendős csatára. – Ez nem lesz egyszerű feladat, minden bizonnyal nagy lesz a harc, de a mérkőzéseken tapasztaltak alapján nyugodtan mondhatom, megnyerhetik a versenyt a drukkereink. Hiszen a DVTK-tábor azon kevesek közé tartozik, amely akkor is szurkol, tapsol, ha esetleg vereséget szenved a csapat – persze a drukkerek nem repesnének az örömtől, ha sorra veszítenénk el a meccseinket, és kieső helyen szerénykednénk. Természetesen nyomon követem az eseményeket.”

Csakúgy, mint a Győri ETO támadója, Koltai Tamás.

„Biztosan részt veszek a játékban – ígérte a 25 éves, tizenkétszeres válogatott labdarúgó. – Nem a mi szurkolótáborunk a legnépesebb, ezt el kell ismerni, de hogy az egyik leglelkesebb, legösszetartóbb, az biztos. Mi, játékosok is érezzük a városban, ahogyan közeledik a hőn áhított cél, a bajnoki cím megkaparintása, úgy jönnek ki egyre többen a stadionba. Ráadásul rangadók is lesznek idehaza, hiszen többek között a Videotonnal és a Ferencvárossal is meccselünk. Nemcsak a pályán, hanem a Nemzeti Sport játékán is nyerni szeretnénk.”

Jova Levente, a Ferencváros kapusa hasonló robbanást vár a neten a szurkolóktól, mint azt a mérkőzéseken megszokták.

„Hallottam erről a szavazásról, és szerintem egy igazi esélyese van ennek a játéknak: a ferencvárosi szurkolótábor. Elképesztő, hogy a drukkereink mekkora erőt adnak, mindig mögöttünk állnak, iszonyú hangosak, beleremeg a föld, amikor egyszerre megdörren a hangjuk. Néhány klikkelést az öltözőből is kapnak a szurkolóink, és nem vitás: a mieink a legjobbak…”

Szurkolók, figyelem, lehet bizonyítani a kedvenceknek! Irány a facebook.com/nsonline oldal, és indulhat a kattogtatás!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik