Aerobik: Japánban ragadtak a magyar aerobikosok, lemaradhatnak az ob-ről

Vágólapra másolva!
2010.04.21. 15:51
Címkék
A légtérzár miatt Japánban ragadtak a magyar aerobikosok, akik a tokiói világkupán vettek részt, és több finálés helyezést is elértek.

A múlt heti Szlovák Openen két aranyat is nyerő Roik Zsolt jól teljesített Japánban. A világbajnoki erősségű mezőnyben bravúrosan helytállt, ez egyéniben a 8. helyre volt elegendő.

Vegyespárosban Roik Lendvay Dórával lépett színpadra, teljesen együtt mozogtak, vidám, jól előadott gyakorlatukban az emelések ismét nagyon jól sikerültek, végül az előkelő 5. helyen végeztek, közvetlenül a tavalyi győztes vietnámi páros mögött. Árva Márta, a Budaörsi DSE edzője szerint a bronzérem sem lett volna elérhetetlen számukra, sovány vigasz, hogy nehézelem pontszámban a 3., művészi hatás pontszámban a 2. helyre rangsorolták őket a bírók. A junior lányok mezőnyében Lendvay Réka jutott fináléba, ahol 8. lett.

A légtérzár miatt a magyarok Tokióban ragadtak, a magyar konzulátus segítségével próbálják átíratni repülőjegyüket. Hazaérkezésük egyelőre bizonytalan, valószínűleg nem tudnak részt venni az április 24-én kezdődő debreceni országos bajnokságon, amely Magyar Kupa-forduló is egyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik