Janics egyelőre jól érzi magát, és elvan a saját kis világában

Vágólapra másolva!
2007.05.23. 17:21
Ahogy az várható is volt, nem jelent meg a Rozsnyói-csapat délutáni edzésen Janics Natasa, hiszen a klasszis kajakos már korábban közölte, hogy nem utazik el Szolnokra és nem vesz részt a gyakorláson korábbi csapattársaival. A kétszeres olimpiai bajnok kajakos azt nem tudja még, hogy rajthoz áll-e 500 méteren egyesben a válogatón.

Janics Natasa nem jelent meg a Rozsnyói-csapat edzésén délután háromkor, így lejárt a a Fábiánné Rozsnyói Katalin által szabott határidő, így a kétszeres olimpiai bajnok kajakossal a továbbiakban nem hajlandó foglalkozni az edző.

Kati néni áprilisban veszett össze a kiváló sportolóval, mert állítólag gondok adódtak a teljesítményével és a hozzáállásával. Azonban a szövetség keddi elnökségi ülésén adott egy „menekülő utat” a sportolónak, mégpedig, hogy ha a szerdán 15 órakor kezdődő tréningen megjelenik és felveszi a munkát, visszafogadja a csapatba.

Ez nem történt meg, így Janics továbbra is külön készül a csapattól Szedegen, ahol állítólag csapatot készülnek építeni köré.

"Az okokról nem kívánok semmit mondani. Visszatértem Szegedre Bácskapalánkáról, és itt folytatom tovább a tréningeket a Vajda Attilát is edző Vécsi Viktor irányításával. Hogy odaállok-e 500 méteren egyesben a válogatón, még nem tudom. Egyelőre jól érzem magam itt, elvagyok a kis világomban, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő" - mondta az MTI-nek Janics.

A kiváló kajakos 200 m egyesben kvalifikálta magát a június 27-én kezdődő, spanyolországi Európa-bajnokságra, ugyanis abban aranyérmet nyert a szegedi Világkupán amivel kvalifikálta magát a kontinensviadalra.

Janics egyébként szerdán délelőtt edzésre jelentkezett, Szegeden, ahol továbbra is folytatja felkészülését a június 8-10-i, pótválogatóval fűszerezett országos-bajnokságra.

A SZOLNOKI EDZÉSRŐL HELYSZÍNI RIPORTOT A NEMZETI SPORT HOLNAPI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik