Blogra futottunk: meg kell csinálni, és kész!

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2023.03.09. 09:39
Gondok, stressz, fáradtság – ismerős helyzet minden futó számára, azonban blogszemlénkből kiderül, hogy a kocogás és egyáltalán a sport(olás) megtanít küzdeni is.

 

LOSONC TIMI TEREPFUTÓ, ULTRAFUTÓ (Facebook)

Timi a Bükki Kilátások Hard kihívásán vett részt, a táv több mint 66 kilométervolt , 2500 méter szinttel nehezítve. A tervezett időt sikerült tartania, azaz kilenc órán belül célba érnie.

 

JANOSFUT.WORDPRESS.COM

A szerző összekötötte a kellemest a hasznossal, azaz megnézte Monaco látványosságait, és természetesen futóversenyen is indult. Fantasztikus élmény lehetett, jövőre érdemes lesz figyelni erre a versenyre, a bejegyzés mindenesetre jó kis kedvcsinálót adott, többek között azért, mert kiderült, ilyen varázslatos környezetben sem drága mulatság benevezni a versenyre, persze más kérdés, hogy a csodás helyszínig el is kell jutni...

 

LUBICSSZILVI.HU

A kiváló és sikeres hosszútávfutó, Lubics Szilvia nosztalgiázott a honlapján, mégpedig a legendás Pécs–Harkány futóverseny apropóján – az idén már harminckilencedik (!) alkalommal megrendezett huszonöt kilométeres kihíváson tizenkilenc éve indult először, anno 2:18, idén pedig 1:58 óra alatt ért célba a dimbes-dombos pályán, s lett ez utóbbi eredménnyel összetettben tizenegyedik, a korosztályában pedig az első befutó.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik