Akik Arnold Schwarzenegger születésnapi partiján jártak…

Vágólapra másolva!
2022.12.18. 15:31
Világszinten elismerik a magyar testépítést. Egy kisebb társaság még a hétszeres Mr. Olympia-győztes Arnold Schwarzenegger születésnapjára is meghívást kapott.

Újabb remek évet zár az International Natural Bodybuilding Association (INBA) magyarországi szervezete. Újabbat, igen, hiszen az ideit megelőző tíz esztendőben is szerfelett sikeres volt, amit bizonyítanak a számok is: a magyar szövetség összesen 23 versenynek volt házigazdája, 3025 versenyzőt „mozgatott meg”, míg a különböző kategóriákban 4550 regisztrációt jegyezhettek fel a szervezők. Az említett 23 viadalból egy világ-, három pedig Európa-bajnokság volt, ráadásul 2016 és 2019 között mind a négy vébén első lett Magyarország a pontrendszer alapján.

Arnold Schwarzenegger

A Kovács István edzette, Vida Fitnessben készülő társaság Ausztriába kapott meghívást még a nyáron – Arnold Schwarzenegger születésnapjára. A Mr. Olympiát nem kevesebb mint hét alkalommal megnyerő korábbi testépítő (és színész, valamint politikus…) szülőházában rendezett parti nemcsak élményt jelentett a csapat tagjainak, hanem hatalmas motivációt és persze erőt is adott az őszi versenyszezonra. Nem csoda, hogy a 64 éves – de az orvosi vizsgálatok alapján legfeljebb ötvennek tűnő… – Váradi József az egyik nemzetközi Grand Prix-n második lett a 60 pluszos kategóriában, de az INBA Elite Touron is csak egy helyezés választotta el attól, hogy a dobogóra állhasson – az 50 pluszos kategóriában!

Pálházy István

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik