Heti aktuális: túra az Észak-Mátrában

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2021.06.21. 11:57
A Hosszú-bérc teljesítménytúrát másodszor rendezik meg szombaton, a résztvevők a parádfürdői Ilona-völgyben rajtolnak, és meghatározott útvonalon három különböző táv közül választhatnak.

Túrázás

Itt a 2. Hosszú-bérc teljesítménytúra az Észak-Mátrában. A június 26-án, szombaton sorra kerülő esemény a parádfürdői Ilona-völgyi Kőkaputól rajtol. Nevezési díj 2000 forint, maximális létszám 500 fő. A teljesítménytúrán a résztvevők meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül teljesíthetik a 9, 21 vagy 32 kilométeres távot. További részletek ezen a felületen.

 

Futás

A Sashegyi Gepárdok futócsapat szervezésében rendezik meg az 1. Velencei Futókarnevált június 26-án, szombaton. A sukorói program egyéni futóesemény, amelyen a frissítést úgynevezett „batyus” rendszerben oldanák meg, vagyis a célban olyan frissítő lesz, amilyet a résztvevők előzőleg leadnak és bedobják a közösbe. Minden további információ a [email protected] e-mail címre írt levéllel kapható. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mivel legfeljebb 500 jelentkezést fogadnak el a szervezők. Regisztráció itt lehetséges.

 

Kajakozás

Evezés tengeri kajakkal a Sió-csatornán. A program június 26-án, szombaton 10 órakor indul, a pontos helyszínt a jelentkezők e-mailban kapják meg, miután kitöltötték az űrlapot. Visszaérkezés a kiindulóponthoz 15 óra körül, részvételi díj 9900 forint.

 

Supozás

Június 26-án, szombaton 8 órától rajtol a 2. Siófoki Sup-kupa. A nevezési feltételek és a versenykiírás itt elérhető. A versenyzők értékes nyereményekben is részesülnek, illetve ingyenes anyajegyszűrésen is áteshetnek. A szervezők kérése, hogy a frissítőnek szánt petpalackokat mindenki hagyja otthon, mert egy cég lajtos kocsiról biztosítja a jó minőségű ivóvizet. További információk a 30/647-5532-es (Károlyi János) és a 70/224-9910-es (Varga Gábor) telefonszámon kaphatók.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik