Kilian Jornet is otthon fut

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.26. 17:53
#YoCorroEnCasa Challenge, vagyis „Otthon futok” néven kampányt indítottak Spanyolország legjobb futói, akik mindenkit arra buzdítanak, hogy ha tehetik, otthon fussanak.

Ám nem ez az egyetlen része a felhívásnak, a futókat egyúttal arra kérik, hogy adományozzanak kisebb összeget a koronavírus-járvány elleni vakcina kutatásán dolgozóknak.

A kampányhoz mások mellett Pau Capell, Tofol Castanyer és Kilian Jornet is csatlakozott.

„A cél nem a verseny, nem az, hogy te legyél a leggyorsabb vagy a legerősebb. A cél, hogy felhívjuk a figyelmet, mindenki maradjon otthon, ugyanakkor maradjon aktív, sportoljon, és segítsen azoknak, akik a járvány megállításán dolgoznak” – mondta a kampányt elindító újságíró, Albert Jorquera.

Ezt hangsúlyozta Kilian Jornet is a közösségi oldalán megosztott videóban, amelyben külön felhívta a figyelmet, hogy ebben az időszakban különösen fontos, hogy mind mentálisan, mind fizikailag egészségesek maradjunk.

A távolság nem számít, mindenki maga döntheti el, hogy az egy kilométertől a maratoni távig bezárólag mennyit akar teljesíteni. Nemrég a Csupasport is beszélt azzal a francia férfival, aki az erkélyén futotta le a maratonit, illetve írtunk arról a kínai futóról is, aki az ágya körül tett meg ötven kilométert.

Jornet nemcsak fut, itt azt a videóját mutatjuk meg, amelyiknél fel kell hívni a figyelmet: ne próbálja ki otthon!

https://www.facebook.com/kilianjornet/videos/277484486573409

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik