Lubics Szilvia és NedyBali közös terepezése

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 19:22
Vár az Ultra Gobi és vár a Transalpine Run: Lubics Szilvia és Nedjalkov Balázs háromnapos sorozatterheléssel készültek a hétvégén az éves célversenyükre.

Mint azt mi is megírtuk, Lubics Szilvia újabb fantasztikus kihívásra, a kínai Ultra Gobi 400 versenyre készül, így az ultrafutó az Atacama- és a Namib-sivatag után ismét egy különleges versenyen vehet részt.

Nedjalkov Balázs pécsi terepfutó is gőzerővel edz már az év főversenyére, az Alpokban négy országon keresztül zajló Transalpine Runra, ahol éppen Szilvi edzőjével, Lőrincz Olivérrel alkot egy csapatot a nyolcnapos megméretésen. Míg Szilvire négyszáz, Balázsékra csaknem háromszáz kilométer vár majd, így a háromnapos hétvégi közös edzés is mindkettőjük számára az éves fő célversenyre történő felkészülést szolgálta.

„Egy sorozatterhelés során próbára lehet tenni azokat a felszereléseket, eszközöket, frissítőket, amiket a versenyen tervezünk használni, ráadásul mindezt tömörített edzésórába sűrítve, hiszen a három nap alatt csaknem másfél hétnyi edzésidőt lehet hasznosan eltölteni” – árulta el Balázs az ilyen jellegű edzések lényegét.

A Szilvi és Balázs által lefutott pálya az alábbi linken tekinthető meg.

Bővebb információk a kihívásról pedig ezen az oldalon elérhetőek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik