
Hozzávalók:
1 kisebb fej vöröshagyma
1 ek fokhagyma
kömény
só
bors
30 dkg sovány marhahús darálva
½ csésze friss spenótlevél
30 dkg tészta
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olajon megpároljuk, majd összekeverjük a darált marhahússal és a fűszerekkel, és golyókat formázunk belőle. Előmelegített sütőben sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük a húsgolyókat. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Összekeverjük a spenóttal és a húsgolyókkal tálaljuk.
Miért ajánljuk?
A húsgolyókat bármilyen húsból elkészítheted, a fehérjebevitelt biztosítod a szervezeted számára. Adj hozzá szénhidrátot és zöldséget, és tökéletes izomépítő ételt készíthetsz.

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez

Kötelező tésztát enni, ha sportolunk?

6 szénhidrát a jobb állóképességért

6 szénhidrát a jobb állóképességért

Egyszerű zöldséges tészta



