Húsgolyók spenótos tésztával

Vágólapra másolva!
2018.08.30. 09:25
Finom, gyors, megfizethető és egészséges. Ha étrendet tervezünk, azokat az ételeket szeretjük, amelyek megfelelnek ezeknek. Mint például a húsgolyó.

Hozzávalók:
1 kisebb fej vöröshagyma
1 ek fokhagyma
kömény

bors
30 dkg sovány marhahús darálva
½ csésze friss spenótlevél
30 dkg tészta

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát kevés olajon megpároljuk, majd összekeverjük a darált marhahússal és a fűszerekkel, és golyókat formázunk belőle. Előmelegített sütőben sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük a húsgolyókat. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük. Összekeverjük a spenóttal és a húsgolyókkal tálaljuk.

Miért ajánljuk?
A húsgolyókat bármilyen húsból elkészítheted, a fehérjebevitelt biztosítod a szervezeted számára. Adj hozzá szénhidrátot és zöldséget, és tökéletes izomépítő ételt készíthetsz.

Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a tésztáról

Csupasport
2023.10.02. 13:35

Ibra a futballtól elbúcsúzott, de a tékvandó és a kidolgozott felsőtest marad

Csupasport
2023.06.05. 19:20

A legjobb szénhidrátforrások edzéshez és versenyekhez

Csupasport
2023.04.15. 14:09

Kötelező tésztát enni, ha sportolunk?

Csupasport
2022.08.21. 10:30

6 szénhidrát a jobb állóképességért

Csupasport
2020.12.23. 17:18

6 szénhidrát a jobb állóképességért

Csupasport
2020.08.08. 09:05

Egyszerű zöldséges tészta

Csupasport
2020.02.01. 09:53

Húsgolyós saslik

Csupasport
2019.10.20. 12:22
Ezek is érdekelhetik