Eldöntöttük! Eldöntöttük?

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.07.28. 12:07
A friss ivarérettnek promózott Barca-kölyök Nolito megtörte a törököket, majd Gaitán  az utolsó percekben nagyjából eldöntötte a továbbjutást....

Ezért jöttem!A friss ivarérettnek promózott Barca-kölyök Nolito megtörte a törököket, majd Gaitán az utolsó percekben nagyjából eldöntötte a továbbjutást. Irány a play-off!Ezért jöttem!A friss ivarérettnek promózott Barca-kölyök Nolito megtörte a törököket, majd Gaitán az utolsó percekben nagyjából eldöntötte a továbbjutást. Irány a play-off!

Ezek a mi embereink, ez a mi szezonunk, gondolhatta egyszeri futballszurkolónk, de nem árt hozzátenni, hogy mivel a portugáloknak kevesebb rossz tapasztalata van a törökökről kulturálisan és futballban is, mint nekünk, így a győzelem is jóval egyértelműbbnek lett elkönyvelve. Tudtuk, hogy jobbak vagyunk, és ezt be is bizonyítottuk.

Persze nem lehetett a kezdetektől ilyen egyértelmű, hiszen törökökről lévén szó nehezen adták magukat, egy idegenbeli győzelem pedig minden bizonnyal nem kis prémiummal kecsegtette őket. Sok Benfica drukker legnagyobb örömére az aprítást leginkább Óscar Cardozon gyakorolták:Óscar kapta rendesen...Valahol a félidő környékén fordult a kocka, Enzo Pérez helyett Nolito jött be, rá egy negyed órával pedig Maxi Pereira is, akit így 37 ezer néző ünnepelhetett. Később kicsivel Nolito gólja után Witsel is beállt, aki aztán gólpasszt adott Nico Gaitánnak. Megint kiderült, hogy Jorge Jesus nem csak egy hisztis nő a padon, hanem remek kézzel bele is tud nyúlni a meccsbe.

Végül egészen a hajráig bírta a tempót a török csapat, ám Nolito szuperhős-pózolós lövése, és Gaitán pókhálógyilkos dugója a 88. percben már sok volt a törököknek, így úgy mehetünk jövő héten Isztambulba, hogy közben már a play-offra nyomtathatjuk a jegyeket. Nem semmi ellenfelek lesznek ott már, de mi nem bámészkodni szeretnénk a BL-ben sem, így bárki jöjjön szembe, annak ki kell tenni a könyökünket, és be kell sétálni a csoportkörbe. Vagy hason csúszva, csak legyünk ott.

Csoda kell, hogy innen ne mi jussunk tovább. Ekkora csodák márpedig nincsenek!Nyertünk. Papírforma.

A képekért köszönet a PlanetBenficanak, és az ABola.pt-nek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik