E pluribus unum

Vágólapra másolva!
2011.03.28. 23:03
Címkék
Mindenkinek jár saját fociblog, hisz mindenkinek jár saját focicsapat, pláne, ha az a legjobb. Ezidáig nem volt szeretett csapatunknak csapatomnak...

Mindenkinek jár saját fociblog, hisz mindenkinek jár saját focicsapat, pláne, ha az a legjobb.Mindenkinek jár saját fociblog, hisz mindenkinek jár saját focicsapat, pláne, ha az a legjobb.

Ezidáig nem címervolt szeretett csapatunknak csapatomnak túl sok magyar érdekeltsége az nagy internetben, így hát eljött az ideje: a magyar Benfica rajongók megkapják ami jár nekik!

Várjuk az olvasni tudó férfiakat, akik a tradicionális, szép latin futballt szeretik, várjuk a Nuno Gomesre nedvesedő tinilányokat (és fiúkat...), várjuk a portugál futball céermentes szegmensét, és várjuk azokat, akiket érdekel, hogy miért mi vagyunk a legjobbak! Mert mi vagyunk, azt garantálhatom, szurkolóstul, csapatostul, mindenestül, hisz ha Portugália, akkor futball, ha futball, akkor Eusébio, ha Eusébio, akkor Benfica, ha Benfica, akkor sas, ha sas, akkor mi, szurkolók! Ilyen egyszerű ez...

Magyarország, jövünk!

P.s.: Az oldal természetesen még finomodni fog megjelenésében, azonban ez a dizájn már alkalmas egy tartalmas véleményközlő portál létrehozására, ami talán egy kicsit közelebb hozhatja egymáshoz az itthon élő Benfica szimpatizánsokat, és akit nyelvi akadályok meggátoltak eddig, most közelebb kerülhetnek kedvenc csapatukhoz.

Glorioso SLB!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik