Amikor Óscar Oscar-ra pályázik...

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.01.15. 18:01
...abból nem sülnek ki jó dolgok. Az eredményen szerencsére azonban ez már nem változtatott és a csapat sorozatban negyedszer szerzett legalább...

...abból nem sülnek ki jó dolgok. Az eredményen szerencsére azonban ez már nem változtatott és a csapat sorozatban negyedszer szerzett legalább 4 gólt egy meccsen. Osztályozás:...abból nem sülnek ki jó dolgok. Az eredményen szerencsére azonban ez már nem változtatott és a csapat sorozatban negyedszer szerzett legalább 4 gólt egy meccsen. Osztályozás:

Artur - 6.5

Nos, Arturt meg lehet viccelni - ahogy azt Neca kétszer is megtette a meccs folyamán - de kizökkenteni a higgadtságából akkor is lehetetlen. A gólról nem tehetett. Ha Luisaon nem pattan meg a labda akkor bizonyára kivédi, de ezen nem érdemes rágódni. Bravúrokra most sem volt szüksége mert a megszeppent setúbaliak többnyire rémesen eltalált távoli lövésekkel próbálkoztak (azt is ritkán).

Maxi Pereira - 6.5

Összességében jól teljesített, rendre feljött a szélen segítve így a támadójátékot. A gyengébb osztályzata csakis annak köszönhető, hogy nem volt benne a gólokban.

Jardel - 6.0

Ha Jardel valaha is szeretné magát bebetonozni a kezdőbe akkor meggyőzőbben kell szerepelnie. Akkor kell bizonyítania, ha épp Luisao vagy Garay nem lehet ott. Decemberben egész jól helyettesítette a csapatkapitányunkat, most viszont kicsit bizonytalannak véltem felfedezni. A Setúbal ellen ez most még belefért, de erősebb csapatok az efféle kisebb hibákra is kíméletlenül le tudnak csapni. Ott nem lehet majd rés a pajzson!

Luisao - 6.5

Egyetlen gólunkat úgy kaptuk, hogy Neca lövése megpattant Luisao testén ezzel becsapva az egyébként jól vetődő Arturt. Hibáztatni azonban nem szabad és egyébként is ő volt a biztos pontunk hátul. Holmi Pitbulloknak korábban kell felkelniük ahhoz, hogy babérjuk teremjen kapitányunk mellett.

Emerson - 6.0

Emerson játékában már egy ideje nem látok fantáziát. Persze addig jól van ez, amíg hátul nem kezd el hibákat halmozni, de tőle akkor is többet várunk. Támadójátéka rendre kifullad abban, hogy felhozza a labdát. Beadásai nem a legjobbak és ha előrejön, nem tud kellőképpen bekapcsolódni a gyorspasszos játékba. Új feladat, Emerson! Törj ki a szürkeségből!

Nemanja Matic - 7.0

Szerb légiósunk megszerezte első gólját Benfica dresszben és mivel nem arról híres, hogy ontaná a gólokat, valószínűleg életre szóló élmény lehetett ez neki. Arra semmi esetre sem tennék nagy pénzeket, hogy innen megkezdi majd a gólgyártást, de legalább láthattuk, hogy fejjel igenis veszélyes. Többet adott most kicsit nekünk mint azt vártuk tőle. Nagy napja volt, de hátul néha kicsit még tétovázott.

Axel Witsel - 7.0

A 22. perc körül épp állt a játék és volt egy olyan jelenet, hogy Witsel súgott valamit Nolito fülébe, majd pedig lepacsiztak és elfoglalták a helyüket a pályán. Két perccel később hála ennek a két embernek egyenlítettünk. Vajon ezt beszélték meg? Sanszos. Witselre legalább annyira van szükségünk, mint a levegőre!

Bruno César - 6.5

Ezúttal nem láttunk tőle sarkazást, sem pedig brilliáns gólpasszokat. Bizonyára úgy gondolta, hogy a Leiria ellen épp eleget csinált, most villogjon más valaki. Panaszkodni semmi esetre sem akarok rá, még mindig élénken él bennem a múlt heti produkciója.

Nolito - 7.5

Ő szerezte nekünk az egyenlítő gólt és ezzel megadta a löketet a csapatnak. Ilyen éles szögből egyébként nagyon nehéz gólt lőni, elnézve azonban Nolito profi megmozdulását úgy tűnt, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne.

Rodrigo - 7.0

Gólt ugyan most nem szerzett, de a teljesítménye mindenképp dicséretet érdemel. Cseleket is láthattunk tőle, sokat is futott és Cardozoval is nagyszerűen megértették egymást. Minden jel arra mutat, hogy aranybánya a srác.

Óscar Cardozo - 8.5

A jó öreg Óscar megint gondoskodott róla, hogy az ember ellentétes érzésekkel álljon fel a székből meccsnézés után. Szerzett két gólt és mindkétszer setúbali védők egész hada próbálta mindenféle reménytelen eszközzel megakadályozni, hogy betaláljon, de neki ez nem volt akadály. Nem minden csatár tudja azt amit ő, szóval a kalapom mindenképp emelem. Viszont, ha már mindenképp színészkedésre adja a fejét, akkor nem árt, ha előtte konzultál Nolitóval, hiszen a Barcánál ő is a legjobbaktól tanulhatott. Ő egész biztosan hasznos információkkal látná el olykor-olykor szerepét túljátszó támadónkat. Most azonban mindenki nézzen bele az alább látható öltönyös úriember szerkentyűjébe és felejtse el Óscar eme botlását!

Most pedig mindenki csak Óscar két góljával törődik. Nem kapott a meccs vége felé piros lapot.

Csak a két góljára tessék emlékezni!

Gaitán 25 percre állt be és ez is elég volt neki arra, hogy Matic fejére varázsolva a labdát gólpasszot jegyezzen. Saviola és Luís Martins is beállt, de említésre méltó mozdulatuk nem volt.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik