BL: fordulat Marcelo „ügyében”, mégis a csapattal utazhat Londonba

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.05.04. 11:45
null
Marcelo megkönnyebbülhet, a csapattal tarthat (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a madridi választások május 4-én, kedden esedékesek, s mivel a Real Madrid játékosát, Marcelót is besorsolták az egyik szavazatszámláló bizottságba, problémássá vált a Chelsea ellen szerdán esedékes Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágójára történő utazása. A spanyol As most arról számolt be, a brazil védő reggel megjelent a szavazókörben, de már távozhatott is, így a csapattal együtt tud Londonba repülni.

 

A brazil játékos eleget tett a kötelezettségének, de megjelenése után elengedték őt a szavazatszámláló bizottságból, miután a sorban utána következő idősebb hölgy vállalta, hogy beugrik helyettesnek – írja a Marca. Ez azt jelenti, hogy Marcelónak nem kell szerdán magángéppel elutaznia a mérkőzés helyszínére, hanem a csapattal tarthat kedden.

Marcelo 2011 óta spanyol állampolgár is, így oszthatták be a választásra.

Két éve hasonló helyzetben volt Aitor Fernández, a Levante kapusa is, akinek Mondragónban kellett kötelességeinek eleget tennie, ám a csapat második fellebbezését elfogadták, így a választások napján pályára léphetett.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
REAL MADRID (spanyol)–CHELSEA (angol) 1–1 (1–1)
Madrid,
Alfredo Di Stéfano Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Makkelie (holland)
Real Madrid: Courtois – Éder Militao, Varane, Nacho – Carvajal (Odriozola, 77.), Modric, Casemiro, Kroos, Marcelo (Asensio, 77.) – Vinícius Júnior (E. Hazard, 66.), Benzema (Rodrygo, 90+2.). Vezetőedző: Zinédine Zidane
Chelsea: É. Mendy – A. Christensen, Thiago Silva, Rüdiger – Azpilicueta (R. James, 66.), Jorginho, Kanté, Chilwell – Mount, Pulisic (Zijes, 66.) – Werner (Havertz, 66.). Menedzser: Thomas Tuchel
Gólszerző: Benzema (29.), ill. Pulisic (14.)

VISSZAVÁGÓK
Május 4., kedd
21.00:Manchester City (angol)–Paris-Saint Germain (francia) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!
Május 5., szerda
21.00:Chelsea (angol)–Real Madrid (spanyol) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik