Lelkesítő, borzongató. Az MLSZ közzétette Szalai Ádám csapatkapitányi beszédét, amely az Izland elleni, Eb-kijutásról döntő mérkőzés előtt hangzott el – érdemes meghallgatni.

Ferencvárosi futballmese. Katalán szellemváros, városnéző kijeviek, minitragédia és ukrajnai mínuszok: Babják Bence összeállításában a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.

Szoboszlai Dominikot Angliában is elismerik. A tekintélyes Guardian című lap összeállította a világ 100 legjobb futballistájának listáját, amelyen a 96. helyre került a néhány napja az RB Leipzighez szerződő magyar középpályás, akinek pontrúgásait David Beckhaméhez, szervezőkészségét pedig Kevin De Bruynééhez hasonlítják.

A lélekemelő pillanatokat és nehézségeket egyaránt megélő Lőw Zsolt boldogságról, büszkeségről és az itthon töltendő karácsonyról is beszélt lapunknak. A PSG másodedzőjével Pietsch Tibor készített exkluzív interjút.

Sikercsalád. A lány olimpiai bajnok evezésben, az édesanya jó úton halad a Nobel-díj felé. Hogy kikről van szó? Francia Zsuzsannáról és édesanyjáról, Karikó Katalinról, akinek szabadalma alapján készült el az első, klinikailag is bizonyítottan hatásos Covid–19-vakcina. Lipiczky Ágnes írása.

Kémnek sem rossz. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója elárulta, Sergio Pérez szerződtetésében sokat nyomott a latban a mexikói pilóta tapasztalata a Racing Point „Mercedes-másolatáról”. Zsoldos Barna háttéranyaga.