BL: nyernie kell a Fradinak; Szilágyi Áron az első egyéni vb-aranyra hajt

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.07.12. 21:55
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Az első lépést teheti meg szerdán a Fradi a BL-csoportkör felé. A kazahsztáni iksz után ehhez a selejtező első fordulójának visszavágóján a magyar bajnoknak nyernie kell a kazah Tobol ellen – jó előjel, hogy a klub Bl-selejtezős történetében az eddigi 17 mérkőzésből mindössze hármat bukott el hazai pályán. Beharangozó két oldalon.
Az első lépést teheti meg szerdán a Fradi a BL-csoportkör felé.
A kazahsztáni iksz után ehhez a selejtező első fordulójának visszavágóján a magyar bajnoknak nyernie kell a kazah Tobol ellen – jó előjel, hogy a klub Bl-selejtezős történetében az eddigi 17 mérkőzésből mindössze hármat bukott el hazai pályán. Beharangozó két oldalon.

Szilágyi Áronnak az egyéni címek közül már csak a világbajnoki hiányzik. A Kairóban pénteken éppen a férfi kard egyénivel rajtoló világbajnokság előtt a háromszoros olimpiai bajnok klasszis Kovács Erikának a vágyott aranyig vezető lehetséges út mellett a csapat esélyeiről is beszélt.

Tomori Zsuzsa mindent meg akar nyerni a Ferencvárossal. A BL-győztesként hazaigazoló védőspecialista-átlövő igen jó érzésekkel várja az új idényt, amelyben a Fradi-kézisekkel trófeákra vágyik. Bobory Balázs interjúja.

A csütörtökön reggel rajtoló 54. Kékszalag Balaton-kerülő vitorlásverseny előtt +4 oldalon minden, amit a nagy hagyományú viadalról tudni érdemes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik