BL: Neymar elmondta, miért sírt a lefújást követően

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.07. 11:33
A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének lezáró gólját szerző Neymar szerint karrierje egyik csúcspontjához érkezett szombat este. A lefújást követően sírva ünneplő brazil megköszönte családja támogatását, és rosszakaróinak is üzent, miszerint ezek után már nem bánthatják.

„Nem tudom, mit mondhatnék – értékelt Neymar az ESPN-nek. – Csodálatos élmény bajnoknak lenni a csapatoddal, egy igazán különleges érzés. Sok remek pillanatot megtapasztaltam már, de ez most a karrierem csúcspontja. Ez a nap minden bizonnyal örökké él a történelemben.”Neymar az ESPN-nek. – Csodálatos élmény bajnoknak lenni a csapatoddal, egy igazán különleges érzés. Sok remek pillanatot megtapasztaltam már, de ez most a karrierem csúcspontja. Ez a nap minden bizonnyal örökké él a történelemben.”

„Sírtam, mivel eszembe jutott az a sok minden, amin eddigi életemben keresztülmentem. Az, hogy mindig erről álmodtam, és az a sok segítség és erőfeszítés, amit a családomtól kaptam azért, hogy eljussak idáig.”

„Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek a történetnek. Ezek után már nem reklamálhatnak nálam, és semmit sem mondhatnak rám” – üzent ellendrukkereinek a fiatal brazil.

Neymar az utolsó percben lőtt góljával megszerezte tizedik találatát a 2014–2015-ös kiírásban, így beérte Cristiano Ronaldót és csapattársát, Lionel Messit a BL góllövőlistájának élén, amivel kapcsolatban csak annyit mondott: „Nem állok meg itt!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik