Gennaro Gattuso nagy álma, hogy a Premiershipben játsszon

Vágólapra másolva!
2007.04.02. 14:42
Bár nagyon jól érzi magát a Milan együttesénél, Gennaro Gattuso nagy álma, hogy egyszer kipróbálja magát az angol élvonalban. A védekező középpályás kitért a Bayern München elleni meccsre, szerinte a német együttes nagyon veszélyes ellenfél számukra.
Gennaro Gattuso (jobbra)
Gennaro Gattuso (jobbra)
Gennaro Gattuso (jobbra)
Gennaro Gattuso (jobbra)

Már hosszú évek óta az AC Milan együttesének alapembere Gennaro Gattuso. A rutinos védekező középpályás az Eurosport internetes oldalának úgy nyilatkozott, hogy egyszer nagyon szívesen kipróbálná magát az angol élvonalban.

„Nem akarok váltani, de nagy álmom, hogy egyszer a Premier League-ben játszhassak” – mondta az olasz válogatottal világbajnoki címet nyerő futballista.

„Korában úgy gondoltam, hogy nem töltök el egy helyen három évnél többet, de itt megtaláltam a számításaimat, és jól érzem magam.”

Gattusót 2011-ig köti szerződés a Milanhoz, így az, hogy átszerződjön Angliába, eléggé valószínűtlennek tűnik. A középpályást korábban hosszú ideig hírbe hozták a Manchester Uniteddel, de végül nem lett semmi az üzletből.

A Milan most a Bayern München ellen készül a BL-negyeddöntőben, és Gattuso szerint nagyon nehéz ellenfél a német csapat.
„A Bayern csapatának nagyon erős kerete van, ők Európa egyik legjobb gárdája. Úgy gondolom, ők csapatként nagyon jók, ráadásul az edzőcsere, Ottmar Hitzfeld tapasztalata is sok problémát jelenthet számunkra.”

Gattuso még kifejezte szimpátiáját Oliver Kahn kapussal szemben, sajnálja, hogy a volt válogatott hálóőr eltiltását tölti. A középpályás elmondta, hogy furcsának találja a büntetést, hiszen a kapus nem a pályán vétett a szabályok ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik