Szoboszlai a Newcastle-ra készül; Márton Anita még gondolkozik a folytatáson

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.08.27. 00:10
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk

Az atlétikai vb utolsó előtti napja újabb csodákat hozott. A 34 éves Márton Anita nem jutott be a döntőbe, de így is imádta a budapesti versenyt – viszont a folytatáson el kell gondolkodnia. Armand Duplantis 610 centiig jutott, és ugrott a 623-as világcsúcson is, váltók, női maratoni a belvárosban és Yulimar Rojasról még egyszer – atlétikai vb négy oldalon.Az atlétikai vb utolsó előtti napja újabb csodákat hozott. A 34 éves Márton Anita nem jutott be a döntőbe, de így is imádta a budapesti versenyt – viszont a folytatáson el kell gondolkodnia. Armand Duplantis 610 centiig jutott, és ugrott a 623-as világcsúcson is, váltók, női maratoni a belvárosban és Yulimar Rojasról még egyszer – atlétikai vb négy oldalon.

Élre ugrott a DVTK, pont nélkül maradtak a vendégek. Három meccsel elkezdődött az OTP bank Liga 5. fordulója – minden, amit a szombati és a vasárnapi játéknapról tudni érdemes, öt oldalon.

Nincs megállás: Szoboszlai Dominik ezúttal Newcastle-ban lép pályára. A BL-résztvevő ellenféllel vívandó vasárnap délutáni párharcnak különös pikantériát ad, hogy a Liverpool mellett a nyáron éppen a „szarkák” voltak a magyar középpályás legkitartóbb kérői

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik