Atlétikai vb: mostantól Budapest a mérce; Varga Barnabás: 10 gól? Az nem álomrajt…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.08.28. 23:04
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

A vasárnap záruló atlétikai vb minden várakozást felülmúlt. A remek hangulatú kilenc nap összes hozadéka, nemzetközi sajtóvisszhang, szervezőbizottsági és államtitkári értékelés, kiadások és bevételek, utóhasznosítás – és persze a Nemzeti Atlétikai Központ majdani névadója – címlapsztori két oldalon.A vasárnap záruló atlétikai vb minden várakozást felülmúlt. A remek hangulatú kilenc nap összes hozadéka, nemzetközi sajtóvisszhang, szervezőbizottsági és államtitkári értékelés, kiadások és bevételek, utóhasznosítás – és persze a Nemzeti Atlétikai Központ majdani névadója – címlapsztori két oldalon.

Mocsi Attila a magyar bajnokságban nem, a törökben viszont máris szerzett gólt. A Zalaegerszegről a Rizesporhoz szerződő védő abban bízik, hogy Marco Rossinál is bebetonozhatja helyét a válogatott keretben.

Varga Barnabás szerint az eddigi tíz Fradi-gólja minden, csak nem álomrajt... A labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának visszapillantója a ferencvárosi gólkirály mellett Németh Krisztiánnal, Horváth Krisztoferrel és Gera Dániellel két oldalon.

És ha kedd, akkor Junior – a hónap utánpótlásedzőjével, a magyar kézilabda korosztályos csapataival és a serdülő ökölvívó Eb magyar sikereivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik