Premier League: Redknapp dühös, buta kölyöknek nevezte Rooneyt

Vágólapra másolva!
2011.04.05. 08:04
A keddi Real Madrid–Tottenham labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt is téma volt Wayne Rooney szombati káromkodása, amely kétmeccses eltiltást eredményezhet a Manchester United támadója számára.

A hétfő esti madridi sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere is kifejtette véleményét:

„Mitől ilyen ideges? Nem emlékszem, hogy Bobby Charlton valaha is ilyet tett volna, amikor gólt szerzett" – utalt a Manchester United 1966-os világbajnokára Redknapp, aki generációs problémát lát a történtek hátterében.

„Fogalmam sincs, miért haragszanak ennyire a világra ezek a mai fiatalemberek, akik százezer fontokat keresnek hetente. Futballistaként nagyon nagyra becsülöm Rooneyt, ugyanakkor úgy vélem, ő egy buta kölyök, akinek természetesen nem lett volna szabad így viselkednie" – tette hozzá Redknapp.

Mint arról beszámoltunk, a West Ham United ellen 0–2-ről fordító, és 4–2-re nyerő Manchester Unitedben mesterhármast elérő Rooney az egyik gólja után csúnyán belekáromkodott a televíziós kamerába, és bár utóbb bocsánatot kért, az angol labdarúgó-szövetség (FA) jelezte: kétmeccses eltiltást szab ki rá. Rooney ma estig fellebbezhet a döntés ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik