PL: orvosait is meglepi a koponyatörésből lábadozó Jiménez

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.27. 10:53
null
Raúl Jiménez állapota gyorsan javul (Fotó: AFP)
Nuno Espírito Santo, a Wolverhampton Wanderers vezetőedzője szerint elképzelhető, hogy már a most zajló idényben visszatérhet a pályára a november végén koponyatörést szenvedett Raúl Jiménez – írja a Magyar Távirati Iroda

 

Az MTI cikke szerint a szakember úgy nyilatkozott mexikói játékosának állapotáról, hogy napról napra érezhető a javulás, és pozitívan tekintenek a visszatérésére még a 2020–2021-es idény zárása előtt.

Nuno kifejtette: nemcsak őt, hanem az orvosi stáb tagjait is meglepik a játékoson elvégzett tesztek eredményei. Hozzátette, továbbra is türelmesnek kell lenniük, és nem szabad siettetniük Jiménez visszatérését. A 29 éves futballistát a csapat fontos játékosának tartja, akire majd csak akkor számít újfent, ha teljesen egészséges állapotban lesz.

Jiménez november végén, az Arsenal elleni bajnoki mérkőzés 5. percében szenvedett koponyatörést, miután egy szögletet követően ütközött a londoniak védőjével, David Luizzal. A mexikói légiós eszméletlenül terült el a földön, ápolása csaknem tíz percig tartott, oxigént is kapott, végül hordágyon vitték le a pályáról. A kórházban kiderült, hogy koponyatörése van, ezért megműtötték.

A futballista az előző szezonban 17 góllal segítette csapatát, amely a 7. helyen zárta a Premier League-et. A Wolverhampton jelenleg 19 meccsen szerzett 22 pontjával a 14. helyet foglalja el a tabellán, szerda (ma) este a Chelsea vendégeként lép pályára – tekintett előre az MTI.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik