Így ért véget Kaladzic bemutatkozása... (Fotó: Getty Images)

Hogy nem Sasa Kalajdzic lesz az idény labdarúgója a Wolverhamptonnál, az szinte biztosra vehető: a 25 éves osztrák a nyári transzferidőszak utolsó napján érkezett a Wolveshoz, s három nappal később kezdőként kapott lehetőséget a Southampton ellen. Igaz, a szünetben le kellett cserélni, térdfájdalmak miatt, s mint utóbb kiderült: elszakadt az elülső keresztszalagja.

A „Talking Wolves” szurkolói podcast legutóbbi adásában ugyanakkor arról beszéltek, hogy a klub vezetői tisztában voltak vele, hogy Kalajdzic nem teljesen egészséges. A podcast állítása szerint részleges térdszalag-szakadást mutatott ki az osztrák támadónál az átigazolásokkor szokásos előzetes orvosi vizsgálat, ám ennek ellenére is öt évre szóló szerződést kötöttek vele. 

Az esetről beszámolt a német Bild című lap is – miután Kalajdzic a nyárig a Bundesligában szerepelt a VfB Stuttgartnál, így érthető, ha érdeklődnek a nemrég az országból távozó csatár iránt. Az újság utánajárt a klubnál, hogy mi lehet a podcastben elhangzott állítások valóságtartalma, s a legkevésbé sem meglepő válasz érkezett a klubtól.

„Megerősítem, hogy ez csak pletyka, és teljes mértékben rágalmazó ostobaság” – mondta a Wolves szóvivője a lapnak.

Akárhogy is van, Kalajdzic ebben az idényben már valószínűleg nem léphet pályára a térdszalagszakadása miatt.