PL: Gary Cahill bejelentette a visszavonulását

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.17. 22:13
null
Cahill visszavonul (Fotó: AFP)
A Chelsea és az angol válogatott volt játékosa, Gary Cahill 36 évesen bejelentette, visszavonul a profi futballtól. 

Gary Cahill a Chelsea csapatával minden fontosabb díjat bezsebelt, köztük Bajnokok Ligája- és Premier League-győzelmeket is. Válogatott karrierje során pedig hatvanegyszer vehette fel a nemzeti mezt, amelyben öt gólt is szerzett hazájának.

Az angol hátvéd az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amiben köszönetet mond a sportágnak és el is búcsúzik tőle.

„A futball rengeteg örömöt és sikert hozott az életembe. Most úgy döntöttem, szögre akasztom a csukámat, de őszintén mondhatom, mindent beleadtam, ami tőlem tellett. Izgatottan várom, hogy normális életet élhessek. Most már inkább azt élvezem, ha megnézhetem a lányom tornaelőadását vagy kimehetek szombaton a fiam meccsére” – nyilatkozta a hatvanegyszeres válogatott a The Timesnak.

Cahill pályafutásának utolsó évét a Bournemouthnál töltötte, ahol a végső négy hónapban már nem kapott játéklehetőséget, így utolsó mérkőzése a Barnsley elleni vereségük volt, amelyen a hátvédet piros lappal kiállították.

A Sky Sportsnak ugyan azt vallotta, voltak még lehetőségei akár a Premier League-ben, akár a Championshipben, viszont úgy érezte, most jött itt az idő abbahagyni.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik