MU: Ten Hag tiszteletlen Maguire-rel, akinek távoznia kell – Ferdinand

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 17:32
null
Harry Maguire kiszorult a Manchester United kezdőcsapatából (Fotó: AFP)
A Manchester United labdarúgócsapatának korábbi középhátvédje, Rio Ferdinand szerint Erik ten Hag tiszteletlenül bánik Harry Maguire-rel, s azt javasolta az angol válogatott védőnek, hogy távozzon a „vörös ördögöktől”.

Erik ten Hag Raphael Varane mellé Luke Shaw-t tette be középhátvédnek a Manchester United elmúlt két mérkőzésén a Nottingham Forest és a Wolverhampton Wanderers ellen. Harry Maguire már a Bournemouth elleni összecsapáson is bevethető lett volna, ám a holland tréner inkább a balbekket preferálta a belső védő pozíciójában.

Rio Ferdinand szerint ez rendkívül tiszteletlen bánásmód Maguire-rel szemben, aki a katari világbajnokságon bebizonyította, hogy képes klasszis teljesítményt nyújtani.

„Ha én lennék Maguire, azonnal elhagynám a klubot. Luke Shaw játszik a helyén. Ez olyan, mintha anno egy jó vébészereplésem után Patrice Evra szorított volna ki a kezdőcsapatból. Ebben az esetben biztosan lerúgtam volna a franciát edzésen, nehogy bevethető legyen. Aztán megkérdeztem volna a menedzsert, hogy most szándékosan akart-e felidegesíteni a tiszteletlenségével. Maguire-nek lépnie kell. Sajnos a meccsek száma miatt erre kevés az esély. Biztos a kupatalálkozókon kap majd lehetőséget” – nyilatkozta Rio Ferdinand a Vibe with Five YouTube-csatornáján.

Az angol válogatott védő legközelebb a harmadosztályú Charlton ellen bizonyíthat a Ligakupa negyeddöntőjében.

ANGOL LIGAKUPA
NEGYEDDÖNTŐ
21.00:
Manchester United–Charlton Athletic (III.) (Tv: Arena4)
21.00: Leicester City–Newcastle United (Tv: Match4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik